29. sep, 2019

Workshop FREE YOUR VOICE

Doe jezelf (of een ander) een mooi kado!!!!

Workshop FREE YOUR VOICE (door klankspecialist Joke Welboren)

Zondag 29 september @ ZEN-trum voor Mens & Organisatie, Stoomweg 10, Breezand)
10.30 – 16.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur)

Je eigen helende stem…hoe mooi kan dit zijn ? En dan wel een helende klank, voor jezelf en voor anderen.

Een workshop voor leken en therapeuten en voor wie nog steeds denkt niet te kunnen zingen.
Voor jong en oud en voor iedereen daar tussenin, want het is binnen bereik voor iedereen die kan spreken.

Op een rustige en (energetisch) prachtige plek (ZEN-trum voor Mens & Organisatie, Stoomweg 10, Breezand).

Je bevrijdt letterlijk je eigen klank met behulp van o.a. oude mantra’s en klankschalen.
Via meditatie met chakra-klanken en klanken uit de Böntraditie. Naamzang, sjamanistische healing met klank.

Je werkt alleen, samen, en in tweetallen.

Ervaar hoe krachtig helend samen klinken is. Voor jou…voor het (her)ontdekken en genieten van je eigen klank. En deze te gebruiken tot healing van jezelf en voor anderen. Zangervaring is niet nodig…je hart weet de weg.

De soundhealing teachings zijn veelal uit oeroude bronnen, zoals de Böntraditie van wel 16.000 jaar oud, vanuit de Native Lakota tribes (vanuit deze bron aan mij doorgegeven) en mantra’s uit de Veda’s.

Het programma is speciaal samengesteld, zodat er een meditatief, spiritueel, maar ook speels intieme sfeer ontstaat, waarin je kunt delen, maar ook fijn bij jezelf mag zijn.

De omgeving nodigt je ook uit om in de pauzes in een van de tuinen of op een ander plekje even met jezelf of samen met andere deelnemers te zijn.

Draag gemakkelijk zittende kleding, neem een zachte deken of bijv. een vachtje mee om op te zitten of liggen. Een kussentje en omslagdoek, pantoffels of huissokken, yogakrukje of kussen. Flesje voor water en opschrijfboekje zijn ook handig.

De kosten bedragen €85 (incl. koffie/thee, lunch en gezonde tussendoortjes).

Opgave via een berichtje naar: info@zen-trum.nl of 0625036912. Na aanmelding krijg je persoonlijk bericht met verdere info!

15. sep, 2019

KLANKSCHALENMEDITATIE "VOOR DE DERDE KEER"

Op zondag 15 september verzorgt Joke Welboren (klankspecialist) voor de derde keer dit jaar een klankschalenmeditatie @ ZEN-trum.
Met een enorm arsenaal aan klankschalen, drums en haar prachtige stem laat Joke de deelnemers in zichzelf keren als gevolg van de resonantie en de trillingen, die haar instrumenten veroorzaken; als een weldadig bad wordt je ondergedompeld in het geluid van Joke.

Aangezien de belangstelling groot is en het aantal plaatsen gering (maximaal 25), is het raadzaam zo snel mogelijk een plek te reserveren.

Dat kan dmv een berichtje aan info@zen-trum.nl of 0625036912.
Na dit bericht krijg je persoonlijk een berichtje van ons terug; na betaling is je plek definitief veilig gesteld.

De kosten bedragen €22,50 (incl. koffie/thee en iets lekkers van eigen makelij).

2. jun, 2019

3e INLOOPMIDDAG

Vindt je het leuk om spontaan andere mensen te ont-moeten of een kijkje te nemen in ons ZEN-trum of wil je gewoon ontspannen een heerlijk bakkie cappucciono of espresso drinken, dan ben je natuurlijk van harte welkom @ Stoomweg 10.
De deuren staan open vanaf 14.00 uur (tot ongeveer 17.00 uur).

26. mei, 2019

KLANKSCHALENMEDITATIE "GEPROLONGEERD"

Een mooi MOEDERDAGKADO (geldt ook voor VADERDAG)

Wegens een enorm succes op zondag 10 maart jl. verzorgt Joke Welboren (klankspecialist) op zondag 26 mei opnieuw een klankschalenmeditatie @ ZEN-trum.
Met een enorm arsenaal aan klankschalen, drums en haar prachtige stem laat Joke de deelnemers in zichzelf keren als gevolg van de resonantie en de trillingen, die haar instrumenten veroorzaken; als een weldadig bad wordt je ondergedompeld in het geluid van Joke.

Aangezien de belangstelling groot is en het aantal plaatsen gering (maximaal 25), is het raadzaam zo snel mogelijk een plek te reserveren.

Dat kan dmv een berichtje aan info@zen-trum.nl of 0625036912.
Na dit bericht krijg je persoonlijk een berichtje van ons terug; na betaling is je plek definitief veilig gesteld.

De kosten bedragen €22,50 (incl. koffie/thee en iets lekkers van eigen makelij).

11. apr, 2019

MEDITATIEVE NATUURWANDELING

Donderdagmiddag 11 april verzorgt Marion Mol, "Het Licht" Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling, een meditatieve natuurwandeling in de omgeving. Tijdens deze wandeling brengt zij jou - op een natuurlijke manier - in contact met de natuur en met jezelf. Aanvang 13.00 uur, vertrek vanaf ZEN-trum, Stoomweg 10. Kosten €12,50 (incl. koffie/thee en iets lekkers van eigen makelij). Na afloop van de wandeling is er gelegenheid voor een samenzijn bij ZEN-trum.

Opgave via info@zen-trum.nl of 0625036912 of via marion@het-licht.net. Graag voor dinsdag 9 april!!!

26. mrt, 2019

LEZING HOOGGEVOELIGHEID IN DE KLAS

Loopt jouw kind ook regelmatig tegen moeilijkheden aan op school? Presteert het onder zijn/haar eigen niveau? Ziet de leerkracht een andere versie van jouw kind dan jij thuis? Heeft je kind moeite met concentratie en motivatie? Heb je het idee dat je kind veel meer kan dan het laat zien in de klas? Is je kind heel gevoelig en weet je niet hoe je je kind hierbij kunt helpen?

Dinsdagavond 26 maart (vanaf 20.00 uur) verzorgt dr. Marielle Poland (Praktijk de Zilveren Maanvlinder & De Natuurschuur), specialist op gebied van (hoog)sensitieve en visueel denkende kinderen, ouders en volwassenen, een lezing over hooggevoeligheid (HSP) bij kinderen en het onderwijs.

Kosten €12,50 (incl. koffie/thee en iets lekkers erbij).

24. mrt, 2019

2e INLOOPMIDDAG

Zondag 24 maart 2019 is er bij ZEN-trum een tweede INLOOPMIDDAG. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of espresso, cappuccino of cafe latte) of thee en iets lekkers erbij ontspannen een gesprek voeren en zo anderen ont-moeten en dat geheel kosteloos en zonder moeite!!!!!

10. mrt, 2019

MEDITATIE & KLANKSCHALENHEALING

Na een korte uitleg, zal Joke Welboren (veelzijdig klankspecialist) een meditatie en klankschalenhealing verzorgen. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen, onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Er is vanwege de ligplaatsen voor maximaal 20 mensen een plek, dus heel graag je deelname voor vrijdag 8 maart doorgeven via:
info@zen-trum.nl of 0625036912. Na inschrijving ontvang je van ons nog een bericht.

De kosten voor deze prachtige bijeenkomst bedragen €22,50 per persoon (incl. koffie/thee en iets lekkers).

7. feb, 2019

LEZINGENCYCLUS van start

Donderdagavond 7 februari verzorgt Ellen Schouten (mental en life coach, magnetiseur, heldervoelend en helderziende) een interactieve avond over LICHTWERKERS IN DE NIEUWE TIJD.

Ellen begint haar lezing met een meditatie, gevolgd door uitleg over het transformatieproces, dat momenteel gaande is op aarde. Tevens bespreekt zij wat hiervan de verschijnselen zijn en hoe je hiermee (o.a. als Lichtwerker) kunt omgaan.

De lezing begint om 20.00 uur; inloop mogelijk vanaf 19.30 uur.
De kosten bedragen € 12,50 (incl. koffie/thee en iets lekkers erbij).

Opgave graag voor woensdag 6 februari, via:
info@zen-trum.nl of 06-25036912.

9. jan, 2019

YIN YOGA @ ZEN-trum

Vanaf 9 januari verzorgt Natasja Heefer-Van der Woude elke woensdagavond (18.45 - 20.00 & 20.30 - 21.45 uur) twee YIN YOGA-lessen in de trainingsruimte van ZEN-trum, Stoomweg 10 te Breezand.
Informatie en/of opgave bij Natasja: Be.U.Yoga@outlook.com of 06-53310116